Kredsstyrelsen genvalgt

Sydslesvigtillægget og det politiske ansvar for kvalitetsforringelsen i skolevæsnet til debat på generalforsamlingen på Jens Jessen-Skolen den 19. marts

Der mødte ca. 70 medlemmer op til årets generalforsamling. Hovedpunkterne i debatten var forhandlingsresultatet vedrørende den generelle overenskomst og det politiske ansvar for kvalitetsforringelserne i skolevæsenet.

Der faldt nogle kritiske bemærkninger om afviklingen af sydslesvigtillægget.

Det er næppe nogen hemmelighed, at der er sparet mange stillinger væk i skolevæsenet de senere år. Det har betydet store klasser, færre deletimer, større valgfagshold osv. Det er indlysende, at disse besparelser medfører, at kvalitetsniveauet i undervisningen falder. Det ligger helt i tråd med forskningsresultaterne i den svenske undersøgelse, der er omtalt i sidste nummer af Folkeskolen. Kredsformanden savnede en klar udmelding fra de politisk ansvarlige i Skoleforeningen, hvor de over for forældrene påtager sig ansvaret for nedskæringerne i skoledriften og den deraf følgende kvalitetsforringelse, så det ikke bliver Skoleforeningens medarbejdere, der kommer til at stå for skud, når forældrene bliver frustrerede over den vigende kvalitet i Skoleforeningens undervisningstilbud.

Budgettet og forslaget om uændret kontingent blev vedtaget.

Følgende blev valgt for perioden 1. april 2012 – 31. marts 2014:

2 kongresdelegerede. Niels A. Nielsen og Henriette Nøiers Hesse

Formand: Niels A. Nielsen

2 suppleanter for den anden delegerede: Erik Andresen og Per Dammann

Næstformand: Henriette Nøiers Hesse

Kasserer: Lars Mølhave Pedersen

4 kredsstyrelsesmedlemmer: Erik Andresen, Per Dammann, Theis Cornelsen og Natascha Lindahl

3 suppleanter: Kristina Sukatus, Niels Egholm Nissen, Markus Hausen     

2 revisorer: John Windberg og Ole Vrang Lassen

2 revisorsuppleanter: Helmut Schmidt og Danny Hansen

Emner

Målgruppe